راهنمای خرید سیسمونی

خرید سیسمونی یکی از زیباترین و خاطره انگیزترین خریدهایی است که خانم ها و آقایان در طول زندگی خود انجام می شوند. شوق پدر و مادر شدن و به دنیا آوردن فرزند دلبندتان به باعث می شود به دنبال خرید وسایل ریز و درشت و زیبا برای کودکتان باشید. اما آیا خرید وسایل را با میزان بودجه ای که در دست دارید سنجیده اید؟ دقیقا می دانید که چه وسایلی ضروری و چه وسایلی غیر ضروری هستند؟ سیسمونی یکی از خریدهایی است که تقریبا همه افراد آن را برای اولین بار انجام داده و تجربه ای برای انجام آن ندارند. در این بخش قصد داریم مهم ترین نکات در راهنمای خرید سیسمونی را در اختیار شما قرار دهیم تا اگر شما نیز نوزاد زیبایی در راه دارید، با فراغ بال بیشتری به دنبال خرید وسایل باشید.

 

در راهنمای خرید سیسمونی به چه نکاتی توجه کنیم؟

قبل از آن که وسایل ضروری و غیر ضروری را در راهنمای خرید سیسمونی  به شما معرفی کنیم، بهتر است نکات مهمی را قبل از خرید و انتخاب وسایل بدانید. این نکات به شما کمک می کند تا بتوانید تمامی وسایل مورد نظرتان را تهیه کنید و از خرید های اضافی جلوگیری کنید.

 

یک لیست تهیه کنید:

در قدم اول در راهنمای خرید سیسمونی بهتر است یک دفترچه برای خود تهیه کنید و تمامی موارد ضروری و غیر ضروری که در این بخش به شما معرفی می شود را در آن بنویسید. خرید سیسمونی تنها به چند وسیله بزرگ مانند لباس و تخت خواب محدود نمی شود که فکر کنید هیچ وسیله ای را فراموش نمی کنید.

برعکس در لیست سیسمونی شما وسایل مختلفی جای می گیرد که مطمئن باشید مشغولیت های روزمره آن را از خاطرتان را پاک می کند. بهتر است قبل از توجه به هر مساله دیگری در راهنمای خرید سیسمونی یک لیست از وسایل مورد نیازتان تهیه کنید تا مطمئن شوید هر وسیله مورد نیازتان را خواهید خرید.راهنمای خرید سیسمونی

هزینه های خود را مدیریت کنید:

نکته مهم دیگر در راهنمای خرید سیسمونی مدیریت کردن هزینه هایتان است. برای این کار بهتر است بعد از آنکه لیست قسمت قبل را تهیه کردید، برای هر کدام از وسایل هزینه میانگینی که قصد پرداخت دارید را بنویسید. ممکن است بخواهید یکی از وسایل را درجه یک و با قیمت بالا بخرید، اما وسیله دیگر برایتان چندان مهم نبوده و ارزان تر بخرید.

بهتر است در نظر بگیرید به طور میانگین قصد دارید برای خرید هر وسیله تا چه میزان هزینه کنید تا هنگام خرید و مراجعه به فروشگاه سردرگمی کم تری برای انتخاب داشته باشید. برای این کار کافی است فروشگاه های اینترنتی مختلف را مشاهده و رنج قیمت وسایل مورد نیازتان را بیینید. هزینه میانگین کلی را با یکدیگر جمع بزنید تا ببنیید هزینه قابل پرداخت تا چه اندازه با بودجه شما تناسب دارد.

 

از فروشگاه های اینترنتی بازدید کنید:

نکته دیگر در راهنمای خرید سیسمونی یا هر وسیله دیگر آن است که می توانید از مدل های مختلف در فروشگاه های اینترنتی استفاده کنید. شما به صورت حضوری نهایتا می توانید به چند فروشگاه آن هم تنها در شهر خود مراجعه کنید. این مساله تنوع انتخاب را از شما می گیرد و ممکن است شما را مجبور به خرید وسیله ای کند که خیلی آن را دوست ندارید.

اما با خرید آنلاین در راهنمای خرید سیسمونی می توانید در یک زمان محدود فروشگاه های آنلاین زیادی در شهرهای مختلف را ببینید و در میان تنوع بالا و قیمت مناسب وسایل مورد نیاز خود را تهیه کنید.

بعد از تعیین جنسیت اقدام به خرید کنید:

نکته مهم دیگر در جامع ترین راهنمای خرید سیسمونی توجه به جنسیت نوزاد است. خانم ها و آقایان زیادی درست بعد از اطلاع از داشتن کودک در راه با شوق و ذوق خرید سیسمونی را برای نوزاد خود شروع می کنند. شاید بگوئید خرید را با وسایلی شروع می کنیم که جنسیت چندان تاثیری روی آن ها نگذارد، اما مطمئن باشید بعد از خرید وسایل بزرگ در رنگ ها و طرح های مختلف دوست دارید تمام وسایلتان را با هم ست کنید.

همین مساله باعث می شود مجبور شوید تعدادی از وسایل مختلف را مجددا بخرید. وسایل مختلفی مانند سرویس خواب و لباس ارتباط مستقیمی با پسر یا دختر بودن نوزاد دارد. انتخاب طرح ها، رنگ ها و مدل های سرویس خواب برای دختران و پسران کاملا متفاوت است، پس برای خرید آن ها عجله نکنید. وسایل بازی، کالسکه و غیره را نیز با توجه به نکته ذکر شده در راهنمای خرید سیسمونی بهتر است بعد از تعیین جنسیت انجام دهید.

 

کودکتان در چه فصلی به دنیا می آید؟

نکته مهم دیگر در راهنمای خرید سیسمونی که بهتر است قبل از خرید وسایل به آن توجه کنید، فصل به دنیا آمدن فرزند دلبندتان است. وسایل مختلف از جمله لباس های نوزادتان با توجه به فصل و آب و هوا کاملا دچار تغییر می شوند. لباس های گرم زمستانه و یا لباس های خنک و نازک تابستانه با توجه به زمان به دنیا آمدن فرزندتان انتخاب هایی متفاوت خواهد بود.

 

جابجایی در پیش دارید؟

شاید آن قدر برای خرید سیسمونی کودکتان ذوق زده و خوشحال هستید که اصلا به این نکته توجه نمی کنید که چند ماه بعد باید خانه اجاره ای خود را عوض کنید! افراد بسیاری بر این باورند که جابجایی های هر ساله برای تعویض خانه به اندازه ای سخت است که خرید وسایل اضافی و سنگین می تواند یک کار اشتباه باشد.

این وسایل غیر ضروری و گران در جابجایی های مداوم آسیب دیده و خراب می شوند. به همین خاطر بهتر است با توجه به راهنمای خرید سیسمونی اگر قرار است به زودی منزل خود را عوض کنید، از خرید وسایل بزرگ، سنگین و گران قیمت خودداری کنید.

خرید سیسمونی

به ابعاد اتاق کودکتان توجه کنید:

توصیه مهم دیگر راهنمای خرید سیسمونی، خرید وسایل با توجه به اندازه و ابعاد اتاق کودکتان است. به این نکته توجه کنید که زمانی که فرزندتان در تخت خوابش بیدار شده و یا گریه می کند، شما می خواهید هرچه سریع تر خود را به او برسانید. اما تصور کنید برای رسیدن به تخت خواب باید از یک فضای کوچکی که به شکل بسیار تنگی با وسایل زیادی پر شده است عبور کنید! همه پدرها و مادرها دوست دارند از همان ابتدای تولد فرزندشان برای او سنگ تمام بگذارند. به همین دلیل به دنبال خرید تمام وسایل ضروری و غیر ضروری با قیمت و کیفیت بالا هستند.

این مساله باعث می شود که پدرها و مادرها بدون توجه به ابعاد و اندازه اتاق خواب کودکشان شروع به خرید می کنند. بعد از خرید یا به سختی وسایل را در اتاق جا داده و یا خیلی از آن ها را داخل جعبه و در اتاق دیگر قرار می دهند! شما با این کار خود را به عنوان پدر و مادر نمونه معرفی نمی کنید! بلکه تنها با خرید وسایل غیر ضروری اسراف می کنید. راهنمای خرید سیسمونی به شما پیشنهاد می دهد که قبل از خرید وسایل ابعاد اتاق خواب را درنظر گرفته و با توجه به آن اقدام به خرید کنید. به این مساله نیز توجه داشته باشید که بعد از چیدن وسایل خودتان باید راحت بتوانید در اتاق جابجا شوید.

 

در خرید وسایل سیسمونی به چه نکاتی توجه کنیم؟

در این بخش از راهنمای خرید سیسمونی بهتر است بدانید که وسایل ضروری سیسمونی چه وسایلی هستند و بهتر است هنگام خرید آن ها به چه نکاتی توجه کنیم؟

 

تخت خواب:

یکی از مهم ترین وسایلی که در راهنمای خرید سیسمونی باید به آن توجه کنید، رخت خواب یا تخت خواب است. در صورتی که بودجه خرید تخت خواب و تشک های مخصوص آن را ندارید، خودتان را زیر بار اقساط خرید تخت خواب های گران قیمت نکنید. مطمئن باشید فرزندتان روی رخت خواب مناسب نیز به راحتی تخت خواب می خوابد.

اگر قصد خرید تخت خواب دارید بهتر است نکات ایمنی زیادی را در راهنمای خرید سیسمونی رعایت کنید تا ایمنی و راحتی فرزندتان همزمان با هم رعایت شود. فرزند شما از همان روز اول اقامت در خانه می تواند روی تخت خواب خود تا سن حدود ۳ سالگی بخوابد. بنابراین از آن جا که از تخت خواب می توانید سال ها استفاده کنید به دنبال جنس مرغوب و با کیفیت آن باشید.

خانواده های بسیاری به دلیل کمبود فضا و یا دلایل دیگر به جای تخت خواب به دنبال خرید گهواره هستند. این مساله شاید هزینه کمتری داشته باشد اما شما تنها در چند ماه اول می توانید از آن برای خواب کودکتان استفاده کرده و بعد از چند ماه باید تخت خواب جدیدی بخرید. کودک شما در یک سالگی به بعد بسیار پر تحرک شده و هنگامی که او را روی تخت قرار دهید زیاد جابجا می شوند.

حتما قبل از خرید و انتخاب تخت خواب مطمئن شوید تخت محکم بوده و به راحتی نمی لغزد. تا حد امکان تخت هایی که سمت چپ آن ها متحرک بوده و از بدنه اصلی جدا می شوند را انتخاب نکنید، زیرا نوزاد ممکن است بین دیوار و تشک گیر کرده و خفه شود. در صورت خرید تخت های نرده دار به فاصله بین نرده ها دقت کنید. در صورتی که این فاصله استاندارد و ایمن نباشد ممکن است در اثر بازیگوشی سر کودکتان میان آن ها گیر کند. بنابراین جامع ترین راهنمای خرید سیسمونی به شما می گوید که علاوه بر زیبایی حتما به نکات ایمنی نیز هنگام خرید تخت خواب توجه کنید.

 

تشک یا رخت خواب:

راهنمای خرید سیسمونی خرید تشک و رخت خواب مناسب را یکی از مهم ترین موارد در خرید می داند. تشک و یا رخت خواب کودک باید کاملا استاندارد و راحت باشد تا علاوه بر خواب راحت، به عضلات مختلف بدن کودک فشار وارد نیاورد. هنگام خرید تشک در راهنمای خرید سیسمونی به این نکته توجه کنید که تشک مخصوص نوزاد تشکی کاملا مجزا و متفاوت از تشک بزرگسالان بوده و حتما هنگام خرید به فروشنده تاکید کنید که قصد خرید تشک نوزاد دارید.

از طرف دیگر حتما و حتما تشکی بخرید که کاملا با سایز تخت تناسب داشته باشد. ایجاد فضای خالی بین تشک و تخت برای کودکان می تواند بسیار خطرساز بوده و باعث خفگی آن ها شود. با مراجعه به بازار معمولا سه نوع تشک به شما پیشنهاد داده می شود که هر کدام از آن ها ویژگی های خاص خود را دارند. این سه نوع شامل موارد زیر می باشد:

تشک و رخت خواب نوزاد

 

لباس:

یکی دیگر از لوازم مهم و ضروری در راهنمای خرید سیسمونی لباس برای نوزاد است. همانطور که در بخش های بالا نیز اشاره شد خرید لباس را حتما بعد از تعیین جنسیت نوزاد خود انجام داده تا از خرید لباس های اضافی و بدون استفاده جلوگیری کنید. نکته دوم آن که لباس های سیسمونی را حتما مناسب با فصل به دنیا آمدن کودکتان خرید کنید.رشد جسمی نوزدان متفاوت است و شما نمی دانید لباسی که قبل از تولد برای شش ماهگی فرزندتان می خرید واقعا اندازه او خواهد بود یا خیر؟ ممکن است برای خرید لباس بسته های مختلفی به شما پیشنهاد داده شود که انواع مختلفی از البسه مورد نیاز کودکتان را داشته باشد اما در حالت دیگر نیز ممکن است این بسته ها تکه های زیادی داشته باشد که شما اصلا نیازی به آن ها نداشته باشید.

با توجه به نکات راهنمای خرید سیسمونی بهتر است لباس ها را جداگانه خریداری کنید و در صورتی که می خواهید از بسته های سیسمونی البسه بخرید، مطمئن شوید تمام تکه های داخل بسته مناسب شما و نوزادتان خواهد بود. نکته مهم دیگر در راهنمای خرید سیسمونی برای لباس توجه به این نکته است که حتما لباس نرم و راحتی برای نوزاد خود تهیه کرده و به هیچ وجه به دنبال خرید لباس های تنگ و چسبان اما زیبا و مارک نروید!

لباس ها از جنسی انتخاب کنید که شست و شو و خشک کردن آن ها را راحت بوده و حساسیت پوستی نیز نداشته باشند. جنس کتانی مناسب ترین جنس برای لباس های نوزاد است و کم ترین حساسیت را حتی بعد از شست و شو با مواد شوینده به وجود می آورد.

برای خرید لباس بهترین گزینه لباس های رنگ روشن به خصوص رنگ سفید است. این رنگ ها هم به نوزادتان نشاط و انرژی مثبت داده و هم باعث می شوند لباس ها همیشه تمیز باشند. اگر نوزاد شما متولد ماه های گرم سال است باز هم به دنبال خرید یک لباس گرم برای او باشید زیرا ممکن است شب ها که او را بیرون می برید هوا سرد باشد و نوزادتان سرما بخورد.

خرید کلاه را هم برای جلوگیری از سرما فراموش نکنید. به این نکته حتما توجه داشته باشید که تا ده روز اول تولد نوزاد نباید سر او با لباس پوشانده شود، بنابراین از استفاده از لباس های کلاه دار خودداری کنید. بهتر است برای فصل گرم لباس آستین کوتاه و برای فصل سرد لباس آستین بلند بخرید.

با توجه به نکات ذکر شده در راهنمای خرید سیسمونی بهتر است از خرید لباس ها روبان دار، یا لباس هایی با گل های تزئینی و یا دکمه های ریز خودداری کنید. لباس ها باید به شکلی باشند که درآوردن و پوشاندن آن ها ساده بوده تا برای استفاده از آن ها مجبور نشوید نوزاد را زیاد جابجا کنید و خودتان اذیت شوید.

 

چه لباس هایی را جز سیسمونی تهیه کنیم؟

بعد از اینکه با مهم ترین نکات خرید لباس در راهنمای خرید سیسمونی آشنا شدید، بهتر است بدانید که چه لباس هایی در سیسمونی ضروری هستند. دو دست لباس کامل اندازه صفر شامل کلاه، سرهمی، رکابی، شلوار، بلوزهای آستین کوتاه و بلند، دستکش، پیش بند، شورت عینکی، بلوز دکمه دار و جوراب از جمله مهم ترین و ضروری ترین لباس هایی است که در سیسمونی باید تهیه کنید.

خرید کفش در سیسمونی در صورتی که محدودیت بودجه دارید در اولویت قرار نمی گیرد، زیرا بیش تر جنبه تزئینی داشته و چندان مورد استفاده قرار نمی گیرد. در صورتی که به دنبال خرید سرهمی هستید، بهتر است نوع بدون جوراب آن را انتخاب کرده و جوراب را جداگانه خریداری کنید. سرهمی های همراه با جوراب بعد از افزایش قد نوزاد تا حد زیادی غیر قابل استفاده می شود.

اسباب بازی:

وسایل مورد نیاز دیگر در راهنمای خرید سیسمونی که متاسفانه والدین در خرید آن ها زیاده روی می کنند، اسباب بازی است. والدین معمولا با ورود به فروشگاه های اسباب بازی فروشی با حجم انبوهی از وسایل رنگی، موزیکال مواجه شده و دوست دارند همگی آن ها را برای کودکشان تهیه کنند.

مساله مهم اول در راهنمای خرید سیسمونی و خرید اسباب بازی انتخاب وسایل بزرگ و رنگی است. خرید اسباب بازی هایی که کوچک هستند و یا اجزای شدنی ریز دارند، می تواند برای کودک بسیار خطرآفرین باشد. تا دو سال اول تولد فرزندتان اسباب بازی های موزیکال و اسباب بازی هایی که نور رنگی از خود پخش می کنند برای کودکان جذاب است. شاید تصمیم بگیرید از همان ابتدا به دنبال خرید تمام اسباب بازی های کودکان بروید، برای او بازی های فکری بخرید، گل رس یا خمیر مجسمه بخرید، اتاقش را از عروسک، توپ و تفنگ پر کنید! اما بهتر است در خرید اسباب بازی نیز عجله نکنید.

در ابتدا اسباب بازی هایی مناسب تا چند ماه اول برای نوزادتان تهیه کنید و بعدا به مرور و با توجه به سلیقه کودکتان سبد اسباب بازی ها را پر کنید. جالب است بدانید که جغجغه برای تمامی کودکان چند ماهه یک وسیله بسیار جذاب بوده که به آن توجه می کنند. از طرف دیگر این وسیله بازی برای سیستم شنوایی نوزاد نیز مناسب بوده و به آن ها برای درک صداهای بیرونی کمک می کند. همانطور که همه ما می دانیم کودکان تا چند ماهگی هر چه که به دست می آورند را داخل دهانشان می گذارند. پس حتما مطمئن شوید اسباب بازی هایی که تهیه می کنید فاقد مواد شیمیایی مضر برای کودک بوده و کیفیت مناسب و استاندارد را دارد.

لوازم بهداشتی:

وسایل دیگری که در این بخش از راهنمای خرید سیسمونی باید به آن پرداخته شود، لوازم بهداشتی مورد نیاز نوزاد است. این وسایل نیز جز لیست ضروری و مهمی که حتما باید تهیه کنید قرار می گیرد. یکی از مهم ترین نکات در راهنمای خرید سیسمونی و لوازم بهداشتی توجه به تاریخ مصرف وسایل بهداشتی است.

این وسایل معمولا تاریخ مصرف کوتاهی داشته پس بهتر است از خرید تعداد زیاد آن ها برای مصرف طولانی مدت خودداری کنید. مساله مهم دیگر که حتما هنگام خرید باید به آن توجه کنید آن است که به دنبال خرید وسایل بهداشتی بسیار معطر، عطرهای گران قیمت، لوسیون های بدن مختلف برای نوزادتان نباشید.

بدن کودک تا چند ماه اول بسیار لطیف و حساس است و بهتر است از شوینده ها، صابون و شامپوهای مخصوص کودک که مواد شیمیایی کم تری دارند استفاده کنید. این بخش از سیسمونی نیز شامل موارد مختلفی است که در ادامه به صورت مجزا آن ها را به شما معرفی کرده و نکات مهمی که برای خرید باید بدانید را با شما در میان می گذاریم.

شیشه شیر: ممکن است با خودتان بگوئید که شما از شیر خودتان به کودکان غذا می دهید و نیازی به خرید شیشه شیر ندارید، اما به هر حال ممکن است شرایطی پیش بیاید که مجبور به استفاده از شیشه شوید. بهتر است یک شیشه شفاف و با کیفیت با اندازه ۶۰ سی سی را در لیست خرید خود قرار دهید.

فین گیر و تب سنج: وسایل دیگری که حتما باید در لیست لوازم بهداشتی سیسمونی نوزداتان قرار بگیرد، تب سنج و فین گیر است. برای دقت بیشتر می توانید تب سنج را از نوع دیجیتال بخرید.

دندان گیر: نوزاد شما معمولا بین ۴ تا ۷ ماهگی دندان در می آورد، یک دندان گیر مناسب می تواند تا حد زیادی به کاهش التهاب لثه در کودکان کمک کند.

تشک یا زیر انداز تعویض پوشک: با توجه به موارد و نکات بهداشتی بهتر است هنگام تعویض پوشک نوزدتان را روی تشک های مخصوصی قرار دهید.

پوشک: پوشک بچه در دو نوع ساده و شورتی و در سایز های مختلف ۱ تا ۶ در بازار موجود هستند. در ماه های اول حتما سایز یک بخرید و از خرید تعداد زیادی از یک برند خودداری کنید. زیرا ممکن است آن پوشک باعث ایجاد حساسیت در کودک شده و مجبور شوید پوشک دیگری را امتحان کنید. در صورتی که بنا به هر دلیلی در زمان های خاصی یا همیشه از پارچه های مخصوص به جای پوشک استفاده می کنید، حتما این پارچه ها را با مواد شوینده مخصوص که در داروخانه ها به فروش می رسند برای شست و شو استفاده کنید. زیرا مواد شوینده نامناسب تا حد بسیار زیادی می تواند باعث ایجاد حساسیت در نوزاد شود.

دستمال خشک و مرطوب: این دستمال ها دستمال های مخصوص از جنس نخ و با قدرت جذب بالا هستند که برای خشک کردن نوزاد بعد از ادرار و یا مدفوع کردن و شست و شو مورد استفاده قرار می گیرد. از دستمال مرطوب نیز می توانید بعد در مکان هایی که دسترسی به آب ندارید برای تمیز کردن کودکتان استفاده کنید.

انواع کرم و پودر بچه: یکی دیگر از وسایل بهداشتی که بدون شک به آن ها نیاز پیدا می کنید، کرم و پورد بچه است. از پودر بچه حتما بعد از شست و شو برای جلوگیری از سوزش پا و ایجاد حساسیت استفاده کنید. کرم های مختلف نرم کننده، ضد آفتاب، ضد حساسیت و غیره نیز می توانند در لیست وسایل بهداشتی قرار بگیرند.

وسایل حمام: برای این بخش در راهنمای خرید سیسمونی شما کافی است دو لگن کوچک و متوسط، یک لیف نرم، عروسک هایی مناسب استفاده در آب، ناخن گیر، حوله، گوش پاک کن، شامپو و صابون بچه تهیه کنید.

وسایل جابجایی:

در این بخش از راهنمای خرید سیسمونی شما را با انواع وسایلی که برای جابجا کردن نوزادتان نیاز دارید، آشنا می کنیم. این وسایل شامل کالسکه، سبد نوزاد و صندلی مخصوص نوزاد می شود که برای خرید هر کدام باید به نکات خاصی توجه کنید. مهم ترین نکته برای خرید کالسکه ایمنی و استحکام است.

نشیمن گاه کالسکه باید کاملا محکم و ثابت بوده و پارچه مورد استفاده در آن به هیچ وجه پاره نشود. به هیچ وجه برای پرداخت هزینه کم تر به دنبال کالسکه های پلاستیکی با پارچه نامرغوب نروید. هنگام قرار دادن کودک در کالسکه حتما به نحوه قرار گرفتن گردن کودک توجه کنید که به آن فشار وارد نشود. راهنمای خرید سیسمونی به شما پیشنهاد می کند که قبل از خرید در فروشگاه خودتان کالسکه را باز و بسته کنید تا مطمئن شوید خودتان به تنهایی می توانید از آن استفاده کنید.

کالسکه را نمی توانید در بسیاری از مراکز عمومی که پستی بلندی و یا پله زیادی دارند استفاده کنید. در این شرایط می توانید از سبد های جابجایی کودک استفاده کنید. این سبدها باید دسته ای بسیار محکم و ثابت داشته و احتمال پاره شدن آن صفر باشد. می توانید از مدل های قابل شست و شو نیز استفاده کنید تا بعد از کثیف شدن نیز به بتوانید از آن مجددا استفاده کنید. با توجه به جامع ترین راهنمای خرید سیسمونی در صورتی که برای جابجایی های خود از ماشین استفاده می کنید، حتما برای نوزاد خود صندلی مخصوص خریداری کنید.

امکان پرت شدن کودکان در تصادفات تا ۷ برابر بیشتر از بزرگسالان است و امکان آسیب دیدگی آن ها بسیار زیاد است. صندلی هایی را انتخاب کنید که باز و بسته کردن آن ها راحت است و حتما علامت ایمنی دارند. در صورتی که تصادفی داشتید بهتر است صندلی را تعویض کنید زیرا ممکن است دچار آسیب هایی شده باشد که شما آن را نمی بینید.

صندلی های دو منظوره ای نیز در بازار موجود هستند که می توانید به عنوان کریر نیز از آن ها استفاده کنید. البته این صندلی ها از انواع دیگر گرانتر بوده و در صورتی که بودجه شما محدود است راهنمای خرید سیسمونی آن را به شما توصیه نمی کند.

ظروف غذا:

در این بخش از راهنمای خرید سیسمونی به شما خواهیم گفت که چه ظروفی را بهتر است خریداری کنید و هر کدام چه ویژگی هایی باید داشته باشند. در صورتی که در خانه تان فلاسک ندارید، بهتر است یک فلاسک کوچک بخرید تا هر زمان نیاز به آب جوش داشتید در دسترستان باشد.

یک ظرف مخزن برای زمانی که بیرون از خانه می روید و می خواهید به کودکتان خوراکی بدهید و یک سرویس غذاخوری شامل بشقاب، قاشق و چنگال و لیوان بخرید. حتما به این نکته در راهنمای خرید سیسمونی توجه کنید که ظروف رنگی و زیبا باشند تا کودکان جذب آن ها شده و با میل و رغبت بیشتری غذای خود را بخورند. توجه داشته باشید که جنس ظروف با کیفیت بالا بوده و به گونه ای باشد که به لثه و دهان کودک آسیبی وارد نکند.